понедељак, 24. јул 2017.

Mamaroo saves the day

Ljuljaska koja zivot znaci :)

Za brend 4moms sam cula od svojih drugarica koje su postale majke pre mene ,ali nisam se preterano interesovala za njihove proizvode dok i sama nisam dobila bebu. A sada mogu samo da kazem da sam odusevljena i da mislim da ovo svakoj majci moze samo da olaksa zivot :)

Kada ne znam kako da umirim Nastju odmah je stavim u Mamaroo ljuljasku podesim Car ride mode i zvuk fena i problem je resen!

Mamaroo ljuljaska reprodukuje pokrete koji roditelji uglavnom prave ne bi li umirili ili uspavali svoju bebu. Postoji 5 razlicitih nacina ljuljanja i 4 vrste muzike koje mozete menjati rucno , a ukoliko skinete aplikaciju na svoj telefon mozete i putem nje upravljati ljuljaskom.

Ljuljaska ima prilagodljiv naslon i luk sa igrackama koji mozete ukloniti i u njoj moze da se ljulja beba do 9kg tezine.


Nastja je kao novorodjence koristila ljuljasku najvise za uspavljivanje odakle je samo prebacim u krevetac , dok sada kada je malo porasla (uskoro ce napuniti 3 meseca) vise u njoj voli da se zabavlja , igra sa igrackama koje su iznad nje kao i da u momentima kada je nervozna zvuk fena i car ride mode odmah umire.

Na sledecem linku mozete procitati specifikacije o ljuljasci kao i pogledati video kakva je na delu 

Sve sto mogu jeste da pohvalim ovaj proizvod ,jeste da je skuplji ali nama se zaista pokazao kao vrlo koristan i isplativ :) 

Nastja uziva :) 





Нема коментара:

Постави коментар