недеља, 03. јун 2018.

Bio oil - moje iskustvo

Drage moje ,

Pre nego što vam prenesem svoje iskustvo o korišćenju proizvoda, navela bih tvrdnje proizvođača :


*Bio-Oil pomaže u prevenciji nastanka strija i ublažava vidljivosti već nastalih strija, uklanja ožiljake i neujednačen ten, a takođe je efikasan za dehidriranu i kožu koja stari.**Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi*Sastojci *Sastojci Bio-Oil ulja biljnog porekla su ulje nevena, ulje lavande, kao i ulje ruzmarina i kamilice*Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu*Sadrži vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena, a pomaže i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture i tona kože*Osvojio je više od 280 nagrada među proizvodima za negu kože i postao najprodavaniji proizvod protiv ožiljaka i strija u 23 zemlje*Bezbedan je za upotrebu kod trudnica*Nalazi se u kategoriji veganske kozmetike čija je proizvodnja ekološka, ambalaža je podložna recikliranju, a proizvod se ne testira na životinjama.

Kao što ste imali priliku da pročitate Bio oil ima mnogo namena, međutim ja sam detaljno isprobala samo jednu i u njegovu moć se uverila.
Nakon što sam se pretprošle godine dok sam bila u drugom stanju  informisala o raznoraznim proizvodima za prevenciju strija i ožiljaka i nakon što sam mnoge od njih i isprobala , bez mnogo nade i optimizma sam kupila i Bio oil. To ne kažem jer sam se u mnoge od njih i razočarala , već većinu trudnoće nisam ni imala problema sa kožom tako da nisam ni znala da li mi je neki od proizvoda pomogao ili ne. Međutim, ulaskom u 9-i mesec trudnoće i u tom trenutku 11kg viška , moja koža je počela da popušta i na predelu stomaka ispod pupka pojavilo se nekoliko kratkih ali širih strija. Malo je reći da sam bila očajna i tek tada sam shvatila važnost redovne upotrebe kvalitetnih proizvoda.Već nakon dve nedelje korišćenja Bio oil-a sam primetila razliku , strije su promenile boju odnosno posvetlele su i krenule da se smanjuju.

 Nakon porođaja nastavila sam sa redovnom upotrebom narednih 4-5 meseci i one su sada zaista jedva vidljive.  Takođe jedina stvar koju koristim za tretiranje ožiljka od carskog reza je upravo bio oil i rezultati su fantastični! Mnogo mi je krivo što nisam napravila fotografije pre i posle upotrebe ovog ulja , međutim na kraju trudnoće a i nakon porođaja ste raspoloženi za sve osim za fotografisanje pogotovo kritičnih tačaka na svom telu i nemate dovoljno samopouzdanja čak ni za privatnu arhivu.

Bio oil sam mnogo puta preporučila na svom Youtube kanalu kao i privatno mnogim prijateljicama koje su u drugom stanju i dosada su sve bile zadovoljne. 

Ovaj post ću završiti rečenicom koju uvek ponavljam ,sami isprobajte proizvod i uverite se u moje reči.

Klikom na link Bio oil Srbija odlazite na oficijalnu stranicu Bio oil
Нема коментара:

Постави коментар